Detingut per conducció temerària després d'una aparatosa persecució policial

Un cotxe amb matrícula francesa que havia fet una infracció fuig a tota velocitat de la Policia

Societat

Detingut per conducció temerària després d'una aparatosa persecució policial
Detingut per conducció temerària després d'una aparatosa persecució policial

Veïns del centre de Granollers van endur-se un bon ensurt dilluns al vespre mentre passejaven pel carrer. Durant uns minuts es va generar un gran enrenou arran d'una aparatosa persecució policial que va cridar l’atenció de molts ciutadans, alguns dels quals fins i tot van córrer el perill de ser envestits pels dos vehicles implicats en la persecució.

Un dels vehicles era un cotxe no logotipat de la Policia Local de l’Ametlla del Vallès, que perseguia a tota velocitat un Nissan Juke negre amb matrícula francesa. Aquest vehicle va ser detectat minuts abans pels agents de l’Ametlla fent una infracció, i van intentar aturar-lo.

Davant la negativa del conductor a aturar-se quan la Policia l’hi va requerir, va començar una llarga persecució policial que va arribar, entre derrapades,  fins al centre de Granollers, amb els dos vehicles a tota velocitat. De fet, la persecució va provocar dos ferits lleus: una dona que va patir un atac d’ansietat i un home que va resultar ferit en saltar per esquivar els dos vehicles.

Després d'uns minuts de persecució, la Policia Local de Granollers va aconseguir interceptar el conductor que havia fugit de l'Ametlla i va aturar-lo a l’altura del carrer Torras i Bages, on va quedar detingut per conducció temerària. Segons algunes fonts, el conductor va ser traslladat posteriorment a l'Hospital de Granollers.

Edicions locals