Adjudicada la construcció de nous vestidors al camp de futbol de Ponent

L'Ajuntament també ha tret a licitació la renovació de la pista annexa al Palau d'Esports

Esports

Adjudicada la construcció de nous vestidors al camp de futbol de Ponent
Adjudicada la construcció de nous vestidors al camp de futbol de Ponent

L’Ajuntament de Granollers ha adjudicat les obres del projecte de reforma i ampliació dels vestidors del camp de futbol del Parc de Ponent. Abolafio Construccions SL serà l’encarregada de dur a terme els treballs per 311.119 euros, IVA inclòs, en ser l’empresa que ha presentat millor oferta de les dues que van presentar-se a la licitació.

El camp de futbol de Ponent disposa ara d’uns petits vestidors situats sota de dues grades orientades cap a la plaça del parc de Ponent, amb una capacitat insuficient per l’ús intensiu de les instal·lacions i unes condicions de salubritat interior que cal millorar.

Per això s’ha considerat necessari reformar i ampliar els vestidors i l’espai destinat als àrbitres i als equips esportius, una oficina de vestidors i magatzems annexos i adequar la instal·lació a la normativa sobre equipaments esportius.

Per fer-ho, s’enderrocaran 2 dels 5 nivells de les grades actuals i els vestidors existents, tot i que es mantindran els fonaments i les escomeses de serveis generals. Tot seguit es construiran dos nous blocs de vestidors, que seran independents, de planta baixa, i que s’orientaran cap al camp de futbol.

El bloc més proper al riu farà 30 m de llarg per 4,5 m d’amplada, mentre que l’altre, situat al costat del carrer Rafael Casanova, farà 27 metres de llarg per 4,5 m d’amplada. Tots els vestidors tindran capacitat per a una vintena de persones. L’execució de les obres d’adequació té una durada estimada de quatre mesos.

Renovació de la pista annexa al Palau d'Esports

D’altra banda, l’Ajuntament també ha tret a licitació del contracte d'obres per executar la substitució del paviment de la pista annexa del Palau d'Esports, dins del projecte de reparació i manteniment d’instal·lacions esportives.

En aquest cas es proposa retirar el paviment existent i col·locar-ne un de nou de tipus Recreation 6 mm de gruix de la marca Gerflor. Es tracta d’un paviment de PVC format per un estrat superior vist d’1,2 mm, amb relleu fabricat en PVC compacte i d’un estrat inferior.

Prèviament, en funció de l’estat en què es trobi la solera, s’hauran de fer petites reparacions per assegurar una base en perfectes condicions per rebre el nou paviment. Un cop col·locat el nou paviment es marcaran amb pintura de poliuretà una pista d’handbol i tres pistes d’handbol transversals.

El pressupost de la licitació, a càrrec de la corporació, és de 83.412,98 euros, IVA inclòs. La data límit per a la presentació de pliques serà el 22 de juliol de 2019 a les 14 h. Un cop adjudicat el contracte, l’execució de les obres tindrà una durada prevista d’un mes.

Edicions locals