L’Esport Club reforça el seu poder ofensiu amb els fitxatges de Clotet i Obispo

Els dos atacants se sumen a les incorporacions de Víctor Morales, Sergi Besonias, Arnau Fortuny, Antonio Martín i Max Llovera

Esports

Cesc Clotet és l'últim fitxatge anunciat per l'Esport Club Granollers
Cesc Clotet és l'últim fitxatge anunciat per l'Esport Club Granollers | ECG

L’Esport Club Granollers continua confeccionant la plantilla de cara a la temporada vinent. Recentment, ha fet oficial la incorporació de dos nous jugadors pel primer equip; concretament, de dos atacants.

D’una banda, aquest dilluns ha anunciat el fitxatge de l’extrem esquerre Cesc Clotet, que arriba procedent de l’AE Prat, amb el qual ha aconseguit enguany l’ascens a Segona Divisió B. És un jugador que destaca per la seva habilitat i el bon control de la pilota, tal com assenyalen des del club granollerí.

Clotet es va formar a les categories inferiors del CE Manresa, i ha militat en diversos equips, com són: el filial del CE Sabadell –on va coincidir amb el tècnic de l’ECG, José Solivelles, i amb Guillem Pujol–, el CF Peralada (a Segona B) i el Terrassa CF.

D’altra banda, l’Esport Club ha incorporat el davanter centre argentí Damián Obispo arriba al club granollerí procedent de l’EE Guineueta, equip de Primera Catalana.

Obispo va ser el màxim golejador del conjunt barceloní la temporada passada, amb 13 dianes; fet que li va permetre obtenir el premi a jugador destacat de la categoria, a la Nit dels Campions organitzada per Ràdio Marca Barcelona.

El 9 argentí ha jugat també al filial de l’UE Sant Andreu i al Sant Juan Atlético de Montcada, també a Primera Catalana.

Aquests dos fitxatges se sumen als ja anunciats Víctor Morales, Sergi Besonias, Arnau Fortuny, Antonio Martín i Max Llovera.

Edicions locals