Bronze per a les nedadores locals Conesa, Mas i Jiménez al Mundial de Natació

les tres nedadores d'artística competeixen amb la selecció espanyola absoluta

Esports

La selecció espanyola absoluta és tercera del món en Highlight
La selecció espanyola absoluta és tercera del món en Highlight | Josep Mas

La nedadora d’artística del Club Natació Granollers Abril Conesa, i les del Club Natació Les Franqueses Meritxell Mas i Cecilia Jiménez, s’han penjat la medalla de bronze en el Mundial de Natació  2019 que s’està disputant a la ciutat de Gwangju, a Corea del Sud.

Ho han aconseguit en la modalitat de Highlight, competint amb la selecció espanyola absoluta de natació artística. Aquesta modalitat combina l’acrobàcia i elements espectaculars.

Les nedadores absolutes es van fer en el tercer lloc del món amb una coreografia potent a ritme d’AC/DC, amb la cançó de Thunderstruck.

La selecció espanyola, amb Conesa, Txell i Jiménez, va obtenir una puntuació de 91,1333, i va quedar per darrere d’Itàlia –que va ser plata– i Ucraïna –campiona del món–.

L'equip també el van formar les nedadores Ona Carbonell, Berta Ferreras, Paula Ramírez, Carmen Juárez, Leyre Abadia, Elena Melián i Blanca Toledano.

Rússia, una de les grans potències en natació artística, no va competir en aquesta modalitat.

Pau Ribes, sisè del món en el duet mixt

En el Mundial de Natació també competeix el nedador del CN Les Franqueses Pau Ribes, que el dilluns va obtenir la sisena posició en la final del duet mixt, juntament amb la nedadora del CN Sabadell Emma García, obtenint una puntuació de 84,4, superant les prestacions respecte a la ronda preliminar, on van obtenir 83,7 punts. 

Edicions locals