Pupil·les encetarà amb un concert gratuït la nova temporada de la Nau B1

Les entrades per a la resta de concerts –entre els quals els de BB sin sed, Lildami i Delafé– ja estan a la venda

Cultura

Lildami serà a la Nau B1 al novembre
Lildami serà a la Nau B1 al novembre

Ja estan a la venda les entrades de la nova temporada de la Sala Nau B1, de setembre de 2019 a gener de 2020. El primer concert serà el 5 d’octubre amb el grup de rap valencià Pupil·les, que es caracteritza pel seu missatge feminista i reivindicatiu. Per inaugurar la temporada, el concert serà gratuït però cal reservar les entrades amb antelació entrant a www.rocaumbert.cat.

El 19 d’octubre se celebrarà la nit dels Bucs de Roca Umbert, amb un triple concert. El cap de cartell serà BB sin sed, grup que torna dècades després del seu últim disc per presentar un nou treball La dirección que no tomo. Estaran acompanyats de dos dels grups residents als bucs, els Zanahorions i 3Golpes.

El 9 de novembre arriba un dels grups de més tirada actualment en el panorama musical català, els Ebri Knight, que presentaran el nou disc La voz dormida, un homenatge als perdedors del bàndol republicà de la Guerra Civil.

El 23 de novembre és el torn d’un dels cantants de rap/trap en català que més està triomfant als escenaris actualment, Lildami. Pseudònim de Damià Rodríguez, el seu missatge s’allunya de l’estereotip de drogues i violència. Una hora abans del seu concert es podrà escoltar Suu, amb les seves pinzellades de reggae, rock i pop.

El 18 de gener la banda barcelonina Delafé presentarà el seu sisè disc La gran ola, ple de música electrònica i on s’acosten més que mai a la pista de ball sense perdre l’essència que els caracteritza.

La programació de la Nau B1 també inclou dues propostes familiars: el 26 d’octubre, Rock en família descobrint Queen, i el 25 de gener, Pop per Xics.

Aquesta temporada continua l’activitat I si parlem de música, dinamitzada per Joan Gener, que pretén acostar el públic a les bandes que visiten la sala Nau B1. A les 20 h del mateix dia del concert es farà una xerrada prèvia gratuïta amb Pupil·les, Ebri Knight i Lildami.

Edicions locals