Els tallers joves del Gra es clouen aquest dijous amb una festa a la Nau B1

Aquest juliol, 120 nois i noies han participat en les activitats d'estiu del Gra

Societat

Ela participants del taller de cuina creativa prepararan un berenar de cloenda
Ela participants del taller de cuina creativa prepararan un berenar de cloenda

La Nau B1 de Roca Umbert acollirà aquest dijous (18.30 h) la cloenda dels tallers joves del Gra. Aquest estiu hi han participat 120 nois i noies de 12 a 16 anys, repartits en 12 itineraris que han conduït 16 talleristes especialitzats en cada àmbit.

Cada grup ha fet activitats diferents, però el fil conductor ha estat comú. Amb el títol Utopia o distopia?, els participants han compartit reflexions sobre el futur que volem, com el volem i què hem de fer per aconseguir-ho. 

Així, durant quatre setmanes, els tallers s'han dut a terme en equipaments com Roca Umbert (la Troca, el Centre Tecnològic Universitari i la nau Dents de Serra), Teatre Auditori, Cinema Edison, Gra, Servei d'Acollida i Espai Cangur.

Els joves han pogut escollir entre percussió, acrobàcies, treballs manuals, il·lustració, danses urbanes, arts escèniques, creació audiovisual, experimentació, cuina i programació digital. A més, el 12 de juliol van fer una sortida al parc aquàtic de la Bassa de Sant Oleguer, a Sabadell. 

La cloenda servirà per fer una petita mostra del que han donat de si els tallers: hi haurà teatre, exercicis acrobàtics, una exposició de treballs manuals i de fotos analògiques, coreografies de danses urbanes, vídeo, videojocs, un curtmetratge, mostra d'horts urbans, una performance de batukada... L'activitat acabarà amb un berenar preparat pels participants del taller de cuina creativa.

Edicions locals