Mor un home de 75 anys en un accident de muntanya al Pirineu d'Osca

La cerimònia de comiat de Josep Pont Carré serà dijous a les 10.45 h al Tanatori de Granollers

Societat

Mor un home de 75 anys en un accident de muntanya al Pirineu d'Osca
Mor un home de 75 anys en un accident de muntanya al Pirineu d'Osca

Josep Pont Carré, veí de Granollers de 75 anys, va morir dilluns en un accident de muntanya al Pirineu d'Osca. Segons ha informat la Guàrdia Civil, l'avís del sinistre es va rebre al voltant de les 13.30 h, en què s'informava que una persona s'havia precipitat entre el Coll de Góriz i la Fontblanca, a la zona de Pineta, al parc natural d'Ordesa.

En desplaçar-se al lloc dels fets el personal de rescat i mèdic per atendre la víctima, i després de localitzar l'accidentat a uns 500 metres del coll de Góriz en direcció Fontblanca, el metge només va poder-ne certificar la mort, per la qual cosa va evacuar-se el cos en un helicòpter de la Guàrdia Civil fins Boltaña, i d'allà al dipòsit de cadàvers a l'espera de l'autòpsia.

La víctima, Josep Pont Carré, era veí de Granollers i tenia 75 anys, i en el moment de l'accident anava acompanyat d'un altre home, veí d'Olot, que també va haver de ser rescatat però que va sortir-ne il·lès. Pont va patir una caiguda d'uns 15 o 20 metres.

La cerimònia de comiat de Josep Pont serà dijous a les 10.45 h al Tanatori de Granollers.

Segons la Guàrdia Civil, el mateix dilluns es van rebre tres avisos de rescat, tots tres duts a terme pel GREIM de Boltaña, la Unitat Aèria de la Guàrdia Civil amb base a Benasc i metges del 061. Durant l'any passat, una desena de persones van perdre la vida en accidents de muntanya al Pirineu aragonès.
 

Edicions locals