Suspès el musical 'Across the Universe Project' al Teatre Auditori

La productorade la pel·lícula en què es basa no ha cedit els drets per escenificar l'obra

Cultura

La companyia va oferir un tastet d''Across the Univers Project' amb motiu de la presentació del TAG
La companyia va oferir un tastet d''Across the Univers Project' amb motiu de la presentació del TAG | Toni Torrillas

Les dues representacions del musical Across the Univers Project de Sifanofa Teatre, previstes per dijous 31 d’octubre i divendres 1 de novembre al Teatre Auditori de Granollers (TAG), han quedat suspeses perquè la productora de la pel·lícula Across the Univers, obra en què es basa el musical de la companyia vallesana, no ha cedit els drets per escenificar l’obra.

Sifanofa Teatre i el TAG han emès un comunicat en què expliquen que lamenten les molèsties causades i que es veuen obligats a suspendre les dues funcions programades.

El TAG es posarà en contacte amb les persones que ja hagin comprat entrades d’aquest espectacle perquè puguin recuperar l’import de les entrades, que serà retornat a partir del 2 de setembre. Si les entrades es van comprar a través d’Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament. Si les entrades es van comprar a través de les taquilles del teatre es podrà recuperar en l’horari de taquilles; dijous de 10.30 a 13h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30 h.

Edicions locals