Espectacles, àpats populars, balls i bingo, per a la festa major de l'Hostal

Els actes s'allargaran fins diumenge amb la pintada de guixos al carrer Lledoner i l'homenatge a la gent gran

Cultura

El barri de l'Hostal celebra la seva festa major a partir de divendres (22.30 h), quan s'encetarà amb un espectacle de varietats amb el xou de Juan Reina i l'humor de Johnny, i s'allargarà fins al dimecres 11 de setembre.

Dissabte la gresca començarà amb el concurs de dibuix (10 h) al carrer Lledoner, i continuarà, d'11 a 12.30 h, amb el parc d'atraccions, amb inflables per als més petits, que també es posaran en funcionament de 17 a 19 h. A més, a la plaça del centre cívic, a les 12.30 h, infants i grans es podran remulla amb la festa de l'escuma. Ja al vespre (21 h) es farà el tradicional sopar de veïns al carrer, seguit del ball amb l'Orquestra Liberty al carrer Lledoner (en cas de pluja, al centre cívic).

Diumenge els actes començaran amb la missa de festa major (9.30 h) a l'església de la Mare de Déu de Montserrat i Sant Antoni de Pàdua. A partir de les 11 h, el grup El Flabiol s'encarregarà de l'espectacle infantil, que donarà pas a les 12 h a l'exhibició de zumba & zumba kids. Tot plegat per agafar gana per a la paella popular (14 h). La música jove amb el grup Sabana amenitzarà la sobretaula (16 h) per fer temps per al bingo popular, un dels actes més populars de la festa, amb molts premis per pocs euros.

La festa es clourà dimecres amb la matinal de ioga (10 h) i la pintada de guixos al carrer (10.30 h), que convertirà l'asfalt del carrer Lledoner en una pissarra guarnida amb dibuixos de colors. També hi haurà els jocs aquàtics (11.30 h), el concurs de truites (12 h), el vermut per als socis (12.30 h), l'homenatge a la gent gran al centre cívic –per a majors de 65 anys– (17 h) i el ball de tarda (19.30 h) amb Christian Domenech.

Edicions locals