Oberta la inscripció per als tallers per a joves i adolescents de l’Etcètera

La programació ofereix tallers de tarda en diferents equipaments de la ciutat

Societat

Un participant del taller Edison jove
Un participant del taller Edison jove

Durant tot el mes de setembre, fins a l’11 d’octubre, hi ha temps per apuntar-se a una nova edició de l’Etcètera, una proposta d’espais relacionals i projectes educatius pensats per a nois i noies de 12 a 16 anys, en horari de tarda i a diversos equipaments de la ciutat.

Amb el lema Identitat adolescent, el programa convida els nois i noies a conèixer i desenvolupar els seus interessos, per acompanyar-los en accions de descoberta, participació i intercanvi d’opinions amb mirada oberta i crítica.

Els tallers proposats aquest curs són Dibuix urbà, il·lustració i llenguatge visual; expressió urbana: cultura i hip-hop, a càrrec de la coreògrafa i educadora de dansa urbana Ana Celdrán; Investiga amb la natura, amb el biòleg Miquel Carandell; i Edison jove, a càrrec de la cineasta i creadora visual Núria Nia.

També Club de makers, amb l’especialista en metodologia STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) Joan Gil; Zona jove esportiva, per a nois i noies que vulguin posar-se en forma; i Zona jove Can Bassa, espai d’acompanyament acadèmic per millorar en els estudis.

Les activitats es faran en equipaments com el Teatre Auditori, el Museu de Ciències Naturals, el Museu de Granollers, el Cinema Edison, l’institut Cumella, el Centre Cívic Can Bassa i Roca Umbert.

El preu anual de tot el curs oscil·la entre els 40 i els 60 €, excepte les Zones Joves, que són gratuïtes. L’Etcètera forma part del programa Adolescències360 i inclou propostes formatives i de debat educatiu per a famílies amb adolescents.

Edicions locals