Un granollerí denuncia un testimoni que l'acusava de portar una arma de foc

L'atleta Mourad Mounim no descarta un rerefons racista en el presumpte avís del testimoni

Societat

Policia de Sant Cugat del Vallès I Foto: Tot Sant Cugat
Policia de Sant Cugat del Vallès I Foto: Tot Sant Cugat

L'atleta Mourad Mounim, veí de Granollers, es va veure immers en un presumpte cas de fals testimoni el passat 3 de setembre quan una persona va trucar el 112 i el va acusar de portar una pistola.

Els fets van passar a Sant Cugat, quan Mounim va anar a visitar un amic seu. Un cop ja marxava en cotxe, una patrulla de paisà de la Policia Local de Sant Cugat li va barrar el pas i els dos agents el van apuntar amb una arma.

Segons detalla l'atleta al Tot Sant Cugat, el van fer baixar del cotxe a punta de pistola, el van tirar a terra i el van mantenir estirat amb un genoll al coll.

Els agents, ja amb reforços, van iniciar un escorcoll al vehicle i no van trobar-hi res. Finalment, el van deixar marxar, "sense disculpar-se", assegura Mounim.

Tot i això, segons apunta el mitjà, l'escorcoll va provocar algun dany al cotxe i és per això que el veí de Granollers va presentar una reclamació a la Policia Local de Sant Cugat perquè es fessin càrrec dels desperfectes i, alhora, obtenir una explicació.

"És la seva feina, però no puc entendre que després no es disculpin ni et donin informació per fer una reclamació", diu Mounim, qui no descarta un rerefons racista en el presumpte avís del testimoni i el seu origen marroquí.

"No pot ser que aquestes coses passin per alt", denuncia. Dies després es va trobar amb el regidor de Seguretat de Sant Cugat, qui es va disculpar pel tracte policial i va explicar-li el protocol seguit.

Edicions locals