La Clotxa guanya el Concurs d'Aparadors de la festa major

La sala de plens serà l'escenari de l'entrega de premis

Societat

La Clotxa guanya el Concurs d'Aparadors de la festa major
La Clotxa guanya el Concurs d'Aparadors de la festa major

La Clotxa ha estat el comerç guanyador del Concurs d'Aparadors de la festa major 2019. El jurat, format per un representant de la colla dels Blancs i un de la colla dels Blaus, ha atorgat el primer premi a La Clotxa. El premi consisteix en dos sopars a Can 60 per a dues persones. Aquest any han participat en el concurs d’aparadors 16 botigues.

El dilluns 16 de setembre, a les 20 h, la sala de plens acollirà l'acte d'entrega de premis. En el mateix acte es convocarà els tres guanyadors del sorteig dels comerços participants en el recapte.

Un total de 84 botigues han participat en el recapte aportant 60 euros cadascuna, que fan un total de 5.040 euros. En aquests establiments s’han recollit més de 6.130 butlletes, de les quals tres seran premiades amb els productes que les botigues han regalat a la comissió de festa major.

El nom dels tres guanyadors els va escollir a sorts el relator Josep Pedrals durant el concurs de rajolers i han estat Víctor Vilarassa (que va emplenar la butlleta a la Farmàcia Milà Plans), Júlia Barbany (a Inhala) i Maria Antònia Gilibets (a Calçats Groc).

Edicions locals