El periodista David Bassa estrena les xerrades de l'Agevo

Les sessions es reprendran l'1 d'octubre al Museu i es faran cada dimarts a les 18.30 h

Societat

El periodista granollerí David Bassa
El periodista granollerí David Bassa

L’associació Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran del Vallès Oriental (Agevo) iniciarà un nou curs de xerrades a partir de l'octubre. La primera sessió anirà a càrrec del periodista granollerí David Bassa, cap d'informatius de TV3 des del 2016, qui explicarà el paper de TV3 en el sistema de mitjans de l'Estat.

Bassa ha estat redactor d'informatius de TVC i responsable de la informació política dels programes La nit al dia, Hora Q i Àgora. També ha estat reporter del programa Catalunya Avui, de TVE, i ha cobert la informació política d'El matí de Catalunya Ràdio.

Ha escrit diversos llibres d'assaig i ha participat en diversos llibres col·lectius d'assaig històric i polític, com Ponències (Editorial Granollers, 2009) o Esquerra a la cruïlla (Editorial Malhivern, 2011), així com en diferents congressos i seminaris d'assaig històric.

La següent sessió, el 8 d'octubre, anirà a càrrec de Josep Maria Francino Arenillas, qui parlarà de The Beatles, fenomen musicosocial del segle XX.   

L'objectiu de l'entitat, que ja suma més de 25 anys d'història, és facilitar l’accés a la cultura en l’àmbit universitari a les persones a partir dels 55 anys. Totes les sessions es fan els dimarts a les 18.30 h a la sala d'actes del Museu de Granollers.

Edicions locals