El CNG queda en 10a posició a la competició de waterpolo CNG Youth Cup

El Club Natació Atlètic Barceloneta guanya la segona edició del torneig, celebrat a les piscines granollerines

Esports

Partit disputat pel CN Granollers a la piscina exterior durant la CNG Youth Cup
Partit disputat pel CN Granollers a la piscina exterior durant la CNG Youth Cup | CN Granollers

El darrer cap de setmana es va disputar, a Granollers, la segona edició de la CNG Youth Cup, un torneig que va enfrontar una dotzena dels millors equips juvenils del país, amb reforços dels equips absoluts de Divisió d'Honor. La competició, organitzada pel Club Natació de Granollers (CNG), es va disputar en les dues piscines, exterior i interior.

La competició, d'alt nivell i competitivitat màxima, es va jugar en lligueta de quatre grups amb fase final. En total, durant tres dies s'han jugat 36 partits que han acabat proclamant l'Atlètic Barceloneta com a triomfador.

Els equips que han participat al torneig, en ordre de classificació final, són: Atlètic Barceloneta, CN Barcelona, CN Mataró, CN Sabadell, CN Sant Feliu, CW Godella, CN Montjuïc, CN Molins de Rei, CN Rubí, CN Granollers, de 1a Divisió i en 10è lloc, CN l'Hospitalet i All-Star, un equip integrat per jugadors de tots els equips participants que es va formar per suplir la baixa de l'equip valencià. CW Elx, de 2a Divisió, es va veure obligat a cancel·lar la participació per la gota freda al País Valencià.

Com a novetat d'aquesta segona edició hi ha hagut la presència d'equips de 2a divisió i el fet de comptar amb equips de fora de Catalunya. A més, dissabte al migdia, cap a les 12 h, es va poder gaudir d'una botifarrada popular a les mateixes instal·lacions.

Borja Furió, director del torneig, ha agraït a tots els participants la "seva esportivitat i implicació. Els equips van sortir molt satisfets del torneig i amb intenció de repetir, fet que ens omple d'alegria i ens motiva per a organitzar l'any vinent un torneig amb més equips i amb l'objectiu d'internacionalitzar-lo".

Edicions locals