Sopar solidari per recaptar fons per un projecte de l’Hospital sobre la diabetis

La sessió tindrà lloc dijous 26 de setembre (19 h) a Can Jonc, a Alella

Societat

Sopar solidari per recaptar fons per un projecte de l’Hospital sobre la diabetis
Sopar solidari per recaptar fons per un projecte de l’Hospital sobre la diabetis

La consultoria Àgora i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental han organitzat una experiència solidària i gastronòmica per recaptar fons destinats al Projecte Diabetis, una iniciativa en col·laboració amb l’Hospital de Granollers, per tal d’aconseguir crear una nova línia mèdica orientada a la implantació de bombes d’insulina per a pacients diabètics.

El sopar serà a Can Jonc, d'Alella, dijous 26 de setembre a partir de les 19 h. Els fons recaptats es destinaran al Projecte Diabetis, una iniciativa desenvolupada juntament amb l’empresa Medtronic, fabricant de les màquines i qui certifica el seu compliment. D’aquesta manera, l’Hospital de Granollers passarà a ser el segon hospital a Catalunya amb aquesta certificació (actualment la té l’Hospital Clínic de Barcelona).

Així, els pacients diabètics podran gaudir d’un millor control de la diabetis a prop de casa, estalviant-se desplaçaments a Barcelona cada dues setmanes, amb més probabilitats de poder gaudir d’un d’aquests aparells, ja que n’augmentarà la disposició i, sobretot, millor qualitat de vida i de salut.

Sopars solidaris

Segons els organitzadors, aquesta experiència solidària i gastronòmica tindrà un format "d’alt nivell en un lloc idíl·lic, elegant i molt exclusiu". La iniciativa ha estat creada per la consultoria Àgora juntament amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, i pretén repetir-se cada any per contribuir a diferents projectes mèdics i/o socials, que seran "concrets, assolibles i controlables", de manera que pugui fer-se un seguiment del projecte per garantir que s’aconsegueixen els objectius.

En el cas del primer sopar solidari, el 26 de setembre, es demana confirmar l’assistència a través d’Àgora al tel. 93 870 64 08. El preu del sopar és de 85 euros per persona.

Edicions locals