Oncovallès abordarà el càncer de cap i coll en el seu 17è sopar benèfic

El sopar serà divendres 27 de setmbre, i les inscripcions estan obertes fins aquest divendres, dia 20

Societat

Sopar Benèfic d'Oncovallès I Imatge d'arxiu
Sopar Benèfic d'Oncovallès I Imatge d'arxiu

Una taula rodona amb el títol Càncer de cap i coll: tabac, alcohol i virus serà l’acte central, divendres 27 de setembre al vespre, de la 17a edició del sopar benèfic de la Fundació Oncovallès, que se celebrarà a l’Hotel Ciutat de Granollers.

Pere Cladellas, president de la Fundació Oncovallès, i Josep Mayoral, alcalde de Granollers, presidiran la taula rodona, que estarà moderada pel doctor Josep Maria Ibáñez, president del Comitè Tècnic Sanitari d’Oncovallès.

Com a ponent hi participarà el Dr. Miquel Quer Agustí, catedràtic d’ORL de la Universitat Autònoma de Barcelona i cap del Servei d’ORL i Cirurgia de Cap i Coll de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de Barcelona, a més d'altres autoritats.

Per inscriure’s al sopar –60 euros per persona– cal trucar al tel. 93 870 01 67 o enviar un correu a fundacio@oncovalles.cat abans del divendres 20 de setembre. Durant el sopar se sortejarà una escultura cedida per Carme Albaigés, dibuixant i escultora, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.

Edicions locals