Prop de 200 pilots amb l'Internacional GT al Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà le cap de setmana sis campionats continentals del gran turisme

Esports

Prop de 200 pilots amb l'Internacional GT al Circuit
Prop de 200 pilots amb l'Internacional GT al Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà el cap de setmana l'Internacional GT  amb més de 120 vehicles inscrits i prop de 200 pilots. D'entre les curses que se celebraran, recau protagonisme l'International GT Open, que el pilot català Albert Costa defensarà lideratge, tot i que també hi haurà altres categories com ara l’Euroformula Open, GT Cup Open Europe, TCR Europe, Alpine ELF Europa Cup i Formula Regional European Championship.

Mancant la cita de Barcelona i la gran final, l’International GT Open manté la tensió en el punt més alt. Especialment interessant resultaran les seves curses per a l’afició local, ja que el líder és Albert Costa, juntament amb el seu company Giacomo Altoè. El pilot local, enrolat a l’Emil Frey Racing, encapçala la classificació amb 100 punts i amb excel·lents números. Al llarg de la temporada ha sumat quatre victòries i dues ‘pole positions’. Sens dubte, Costa intentarà defensar el seu lideratge i fer un pas més cap a la corona de campió de la temporada.

Més emoció amb l’Euroformula Open

El certamen germà dels GT també promet emocions fortes. Entre els seus participants es troben cognoms coneguts i de tradició en el món dels monoplaces com és el cas de Manuel Maldonado (Fortec Motorsport) o Jack Doohan (Double R). També prendrà part Billy Monger (Carlin Motorsport), el pilot que va saltar a la fama en 2017 després de superar un accident que li va fer aprendre a pilotar amb una pròtesi en una de les seves cames. El líder del certamen és Marino Sato (Team Motopark), que disposa d’un còmode avantatge a la part alta de la classificació.

Un programa que ofereix molt més

A més d’aquests certàmens, durant el cap de setmana se succeiran altres tres més per la pista: GT Cup Open Europe, TCR Europe, Alpine Elf Europa Cup i Formula Regional European Championship. En total, 13 curses per gaudir de l’automobilisme amb diferents disciplines.

Entrada gratuïta descarregant la invitació

Per a gaudir de l’International GT Open només cal descarregar la invitació a www.circuit.cat. L’accés s’efectuarà per la porta 3 a partir de les 8.30 h i els vehicles es podran estacionar al pàrquing In6. Les tribunes obertes per a seguir tota l’activitat són la Principal, la F i la G.

Edicions locals