El grup assessor Àgora estrena nova seu a Granollers

Centenars de persones entre clients, proveïdors i representants socials, polítics i econòmics assisteixen a l'acte d'inauguració

Economia

Àgora va inaugurar dijous la seva nova seu en un edifici icònic del carrer Josep Umbert I Fotos: Xavier Solanas
Àgora va inaugurar dijous la seva nova seu en un edifici icònic del carrer Josep Umbert I Fotos: Xavier Solanas

Unes 300 persones entre clients, proveïdors i representants del món social, polític i econòmic de la ciutat van assistir dijous a l'acte d'inauguració de la nova seu del grup assessor Àgora, que aquest setembre ha traslladat la seva activitat del carrer Joan Prim a un nou edifici de 1.500 metres quadrats a tocar dels Jutjats, al carrer Josep Umbert, 129.

El nou edifici, de 5 plantes, compta amb aparcament propi per als clients i, segons el grup, "permet distribuir adequadament cada departament, amb millor comunicació entre ells, i donar millor servei als clients, que tindran més a prop serveis com el Jutjat". D'altra banda, Àgora mantindrà la seu de Joan Prim per dedicar-la a altres usos, encara per definir.

A l'acte va assistir-hi el secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, qui va destacar que "el Vallès Oriental és una de les comarques  que millor ha superat el període de crisi" i va valorar l'esforç de les empreses que, com Àgora, amb més de 30 anys de trajectòria, aposten per desenvolupar-se al territori.

Per la seva banda, l'alcalde Josep Mayoral va destacar la "nova centralitat" que s'està generant al voltant del carrer Josep Umbert, on els últims anys s'ha anat consolidant un pol d'activitat entre els Jutjats, altres empreses de serveis i ara també amb el grup assessor Àgora, de qui va valorar la seva implicació amb la ciutat. "És una empresa que sempre col·labora amb les entitats socials, esportives i culturals de Granollers", deia.

Finalment, els germans Sergi i Marc López, directius del grup, van intervenir per agrair l'esforç tant de la família com de tota la plantilla i les persones que han fet possible el creixement del grup els darrers anys. La inauguració de la nova seu, on treballen prop de 50 persones, va acabar amb visites guiades a les noves instal·lacions i amb la benedicció de mossèn Josep Monfort.

Edicions locals