L'absolut de waterpolo del CNG comença temporada amb derrota però bones dinàmiques de cohesió d'equip

Els homes de Tomas Bruder tenen les esperances posades en el partit de tornada, que serà dimecres

Esports

L'equip absolut de waterpolo del CNG perd contra el Sant Feliu
L'equip absolut de waterpolo del CNG perd contra el Sant Feliu | Xavier Solanas

Dissabte, el renovat equip de waterpolo del Club Natació de Granollers (CNG), liderat pel tècnic Tomas Bruder, va estrenar la temporada a la Copa Catalunya Absoluta de 1a Divisió. El partit d'anada el va acabar guanyant el Club Natació Sant Feliu, amb un resultat de 11 a 15. Dimecres, però, el CNG tindrà l'oportunitat definitiva de classificar-se per a la final de la Copa de Catalunya.

El matx de dissabte, que va ser a casa, va ser un partit que els granollerins no van poder resoldre de forma satisfactòria i van caure en mans del rival amb un resultat d'11 a 15.

Malgrat això, el partit va servir per entrar en dinàmica de conjunt i veure com es va construint l'equip –que ha renovat entrenador i més de la meitat de la plantilla– de cara la lliga estatal de 1a Divisió, que començarà el cap de setmana del 5 d'octubre.

La cohesió de l'equip es tornarà a posar a prova dimecres (20.45 h) al partit de tornada a Sant Feliu, una segona oportunitat per intentar arribar a la final de la Copa de Catalunya. La fase final d'aquesta competició serà dissabte, durant tot el dia, a Horta (Barcelona).

Edicions locals