'Era l'oportunitat de tornar a una de les millors lligues del món'

Antonio García Robledo debuta amb victòria amb el Nantes a la lliga francesa

Esports

"Era l'oportunitat de tornar a una de les millors lligues del món"
"Era l'oportunitat de tornar a una de les millors lligues del món" | HBC Nantes

Antonio García Robledo ha tornat a la lliga francesa amb un equip potent que aspira a aixecar algun títol aquesta temporada. L'Handbol Nantes vol plantar cara al totpoderós PSG -exequip del llagostenc del 2012 al 2014-, que domina la lliga francesa des de la temporada 2014-2015. El llagostenc va debutar amb victòria el dijous passat contra el Saint Raphaël, 28 a 22.  

"Les sensacions amb el Nantes són molt bones després del meu primer partit", admet el llagostenc en una entrevista a Ràdio la Llagosta, que va marxar fa dues setmanes del Fraikin Granollers pel Nantes en un fitxatge llampec: "Era l’oportunitat de tornar a la lliga francesa, que juntament amb la lliga alemanya són les millors lligues d’handbol del món. A més, la repercussió que té l’handbol al país francès és de primera plana".

La decisió de deixar el club de la seva vida, el BMG, va ser complicada alhora que una oportunitat. "El fet de venir al Nantes va ser una decisió difícil pel moment de la temporada que estem i per tractar-se del fet que estava al club de la meva vida... però el fet de viure l’handbol en la seva màxima expressió em va fer decidir per l’opció del Nantes", explica l'exjugador del Fraikin Granollers, que havia tornat al Palau d'Esports la passada temporada després d'un periple de set anys passant per diversos equips.  

L'objectiu del Nantes per aquesta temporada és intentar aixecar algun títol. "Nantes és un club que està acostumat a lluitar pels títols fins a final de temporada. Potser no són favorits, però sí que som aspirants a guanyar algun títol", adverteix Antonio García Robledo, que coneix la lliga francesa i confia ser un jugador important dins la plantilla del Nantes com va ser el curs passat a Granollers. 

Edicions locals