El Consell Comarcal edita una guia sobre turisme de compres al Vallès Oriental

El sector turístic de la comarca posa en valor el comerç en una nova proposta de guia

Economia

El Consell Comarcal edita una guia sobre turisme de compres al Vallès Oriental
El Consell Comarcal edita una guia sobre turisme de compres al Vallès Oriental

El Consell Comarcal del Vallès Oriental va presentar la setmana passada el catàleg 50 propostes de turisme de compres amb l’objectiu de donar visibilitat a les botigues i establiments que tenen alguna singularitat, sigui pel tipus d'establiment o pels productes que ofereixen.

El contingut és fruit del treball consensuat de la Taula Shopping, de la qual en formen part, a més del Consell Comarcal, ajuntaments de la comarca i associacions de comerciants, encapçalats per Pimec Comerç.

La publicació inclou 50 propostes de compres recollides en sis eixos comercials que agrupen els municipis de la comarca. Aquests eixos s’han definit per proximitat geogràfica i facilitat d’accés.

Dins de cada eix comercial, s’hi detallen les diferents propostes, com són botigues, activitats turístiques, activitats formatives i productes tradicionals, així com diferents tipologies de mercats.

A la part final del catàleg es poden trobar productes tradicionals, associacions, agrobotigues i fires i esdeveniments, que també es poden consultar més detalladament al web www.turismevalles.com.

La publicació, que l’any que ve s’editarà en anglès i francès, també inclou un mapa central que ubica les diferents propostes.

L’objectiu és impulsar el turisme de compres al Vallès Oriental.

Edicions locals