Del Rec al Roc presenta la col·lecció de tardor-hivern amb una desfilada de moda al carrer

La desfilada, amb una trentena de models professionals i una quinzena de marques, serà dissabte (20.30 h) al carrer Santa Anna

Economia

La presentació de la desfilada, dilluns
La presentació de la desfilada, dilluns

Després d’un parell d’experiències al carrer Sant Bartomeu amb motiu de l’Open Night, l’associació de comerciants Del Rec al Roc farà aquest dissabte (20.30 h), a l’eix del carrer Santa Anna, una desfilada de moda per presentar les col·leccions de tardor-hivern.

La passarel·la farà uns 70 metres i tindrà una capacitat per a 1.000 espectadors. Hi desfilaran models de totes les edats d'una agència professional, que lluiran els models de temporada d’una quinzena de marques diferents –N1enzapatillas, Carpi, Can Baldufes, Nuanju, Pell Tolrà, By Nins, Aktual, Africa-Asia, Agudo Stores, Don Adelino-Carles, Ananda Boutique, Mattiz, IKKS, 40 setmanes, Dela3A–.

“Desfilaran 14 botigues amb 8 models per botiga, i hi haurà homes, dones, infants, gent gran, prenatal, etc.”, explicava dilluns Esteve Banús, president de l’associació. “Serà una desfilada de molta qualitat i amb moltes botigues i empreses de serveis involucrades”, afegia. De fet, a més dels 14 establiments implicats, també hi col·laboren altres associats i, especialment, Estabanell Energia i el Mercat de Sant Carles, que serà el punt de sortida de la trentena de models que hi participaran.

Gemma Giménez, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, assegurava que la iniciativa “és una manera més de dinamitzar l’activitat comercial del centre i de treure les botigues al carrer”, i en aquest sentit destacava que “serà la primera vegada que un esdeveniment d’aquest tipus té lloc a l’eix de Sant Roc i Santa Anna”.

Josep Mayoral, per la seva banda, valorava que l’esdeveniment passarà a l’espai públic, “un espai on sempre passen coses, un lloc per compartir històries vinculades al comerç”, deia.

La desfilada durarà aproximadament una hora i comptarà amb animació musical, llums, ambientació i el suport d’un speaker que narrarà tot el que passi a la passarel·la. En cas de pluja la desfilada es traslladarà a la sala Tarafa.

Edicions locals