David Pallàs, mestre xocolater de Granollers, torna al programa de 'MasterChef Celebrity'

Dimecres a la nit, el granollerí apareixerà per tercera vegada i presentarà tres postres

Societat

David Pallàs ha participat en altres ocasions al programa televisiu
David Pallàs ha participat en altres ocasions al programa televisiu | D.P.

David Pallàs, mestre xocolater amb seu a Granollers i amb aula pròpia a la ciutat (I love Xocolata), apareixerà al programa de televisió MasterChef Celebrity 2019. Aquesta és la tercera vegada que Pallàs va com a convidat del jurat i posa els concursants en dificultats. El xocolater presentarà tres postres que els famosos hauran de replicar. En aquesta prova, en què també l'acompanya Edu Soto amb tres postres més, es posarà a prova la capacitat de treball en equip dels participants, ocasió que se'ls brindarà per demostrar les habilitats en rebosteria.

Aquesta nit (22.05 h), el pastisser de Granollers, David Pallàs, posarà a prova, a la quarta edició del programa culinari, als integrants d'Els Chunguitos, l'empresària de moda Tamara Falcó, el dissenyador Juan Avellaneda, l'actriu i model Ana Milán, l'humorista Yolanda Ramos i l'actriu Elena Furiase, entre altres. La prova, que no serà eliminatòria, ajudarà a decidir quins participants lideraran el repte d'exteriors.

Pallàs portarà tres propostes de postres, i el mestre xocolater Edu Soto, procedent de Mataró, tres més. Els famosos hauran de rebatre les postres superant els obstacles que la producció del programa ha preparat per a ells.
 

La trajectòria de Pallàs

David Pallàs (1974) és mestre xocolater amb seu a Granollers. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut reconeixements internacionals. El 1999, es va proclamar campió absolut del World Xocolata Màsters. Posteriorment, es va alçar amb el primer guardó de pastisseria en la categoria de xocolata i bombons a la Copa d'Espanya. De fet, MasterChef Celebrity no és el primer programa de televisió en el qual el pastisser participa; també va estar a Cuatro, al programa Deixa lloc per a les postres (2014) i actualment presenta Chocolateando a Canal Cuina.

Ara, Pallàs es dedica a assessorar nombroses empreses del sector, dins i fora del país, que sol·liciten els seus serveis com a docent i assessor d'R+D.

Edicions locals