El Bàdminton Granollers, seu de l'inici de la lliga de clubs

La primera màniga serà el cap de setmana

Esports

L'entrenador Pau Puig va acompanyar els sis esportistes granollerins a Madrid
L'entrenador Pau Puig va acompanyar els sis esportistes granollerins a Madrid | Bàdminton Granollers

El cap de setmana es concentraran, a Granollers, tots els 16 equips de la lliga de bàdminton de Primera Nacional per disputar les tres jornades de la primera màniga de la competició. Així, els granollerins seran els amfitrions d'aquest inici de lliga de clubs, després que l'any passat el Bàdminton Granollers va perdre la plaça a Divisió d'Honor. "Fa moltes temporades que no disputem en la primera categoria, no ens la coneixem gaire, i per això no sabem què esperar d'aquest cap de setmana", relatava Pau Puig, membre de la junta directiva del club. De fet, l'objectiu dels granollerins per aquesta temporada "és intentar recuperar la Divisió d'Honor", reconeix Puig. Hem format un equip competitiu amb jugadors de casa, que és la nostra filosofia", conclou.

D'altra banda, sis esportistes granollerins van participar en el primer màster de joves estatal de la temporada, que va tenir lloc el cap de setmana a Madrid. El club de Bàdminton Granollers s'enfrontava a un Màster Sub17 a Collado Vilalba amb tres esportistes masculins –Sergi Alcalà, Oriol Altimira i Ivan Valenzuela– i tres femenins –Marta González, Paula Molins i Laia Díaz–.

En primer lloc, es van jugar les cinc categories que participen, que són l'individual masculí, l'individual femení, els dobles masculins, els dobles femenins i, finalment, un doble mixt, que combina un i una esportista.

Marta González, granollerina que fa parella amb Amaia Torralba del club Bàdminton Belmencher de Navarra, va aconseguir jugar a la final de la competició i va quedar en segona posició.

Pau Puig atribuïa mèrits i narrava "com és de difícil entrenar juntes, sent de clubs diferents, amb la distància geogràfica que existeix. El que intentem fer sempre és anar un dia abans de la disputa i posar-nos al dia".
 

Edicions locals