Infants malalts de càncer esdevindran copilots al Circuit

L'equipament esportiu es convertirà per un dia en un espai lúdic i social adreçat als nens i nenes en tractament oncològic

Societat, Esports

La XII edició de la jornada tindrà lloc dissabte al Circuit
La XII edició de la jornada tindrà lloc dissabte al Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

Dissabte, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 12a Jornada de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), una iniciativa pensada i dirigida a nens i nenes malalts de càncer amb l'objectiu d'allunyar als pacients i a les seves famílies del seu dia a dia hospitalari. Serà un dia lúdic i social que permetrà viure l'experiència de convertir-se en copilots de cotxes d'alta gamma i sentir l'emoció de córrer en un dels circuits més emblemàtics del món.

Els infants i adolescents, entre 4 i 17 anys, podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats pensades per a ells, com per exemple un circuit d'Harley Davidson, un circuit Yamaha per als més petits, visita guiada per les instal·lacions del Circuit, marxa i photocall d'Star Wars, castells inflables, espai chill out infantil i tallers de ciència, maquillatge, dibuix i manualitats.

L'activitat estrella de la jornada serà, però, la tanda contra el càncer, amb cotxes procedents de particulars, concessionaris i clubs d'arreu de l'estat. Els petits pacients oncològics podran exercir de copilots en cotxes d'alta gamma de la talla de Ferrari, Tesla, Mustang, Porsche, Lamborghini, Jaguar, Lotus i Subaru, a més del cotxe fantàstic i un taxi de Nova York.

Les jornades començaran a les 10 h amb l'inici de les activitats. A les 13.15 h hi haurà la tanda contra el càncer i a les 14.30 h es farà la cloenda.

Edicions locals