Un concert gratuït de Pupil·les enceta els directes de la Nau B1

El rap electrònic de les valencianes estarà precedit per l'actuació de Cable Obsession

Cultura

Natàlia Pons, Mireia Matoses i Joan Rodríguez 'Rule'
Natàlia Pons, Mireia Matoses i Joan Rodríguez 'Rule'

La nova temporada de la sala Nau B1 de Roca Umbert arrenca fort i amb ganes d'atraure un públic jove, gràcies al missatge feminista i reivindicatiu, i al rap electrònic de Pupil·les. La banda del País Valencià hi oferirà dissabte (23 h) un concert gratuït que servirà per celebrar l'inici de la programació d'aquest semestre.

Nascut a València el 2014, Pupil·les es consolida ràpidament en un panorama que reclama la feminització dels escenaris. Després dels treballs Bruixes de dol i Les silenciades, amb col·laboració de Tremenda Jauría i Kiko Tur d'Aspencat, l’any 2018 van presentar dues noves cançons: Colps de puny i V, una oda a la vagina, que, sens dubte sonaran a la Nau B1. Pupil·les són les cantants Natàlia Pons i Mireia Matoses, i el punxadiscs Rule (Joan Rodríguez).

Qui en vulgui conèixer més, tindrà l'oportunitat el mateix dissabte (20 h) de conversar amb les joves músics, en una xerrada al mateix espai de Roca Umbert, dinamitzada per Joan Gener.

'Viu la vida', disc calderí

Per anar escalfant l'ambient a la sala de concerts, les joves calderines Cable Obsession –Marta Arcega, Àfrica Blades, Mariona Mir, i Pere Ribalta– hi presentaran el seu disc Viu la vida. Es tracta d'un grup pop sorgit fa tres anys de l'escola Tot Música de Caldes, que també fusiona rock, funk, soul i rap.

Edicions locals