Mayoral presenta el centre de radioteràpia a la presidenta de la Diputació

L'alcalde i Núria Marín aborden els temes estratègics de Granollers per als pròxims anys

Política

Mayoral, Marín i Barnusell  I  Foto: Òscar Giralt / Diputació
Mayoral, Marín i Barnusell I Foto: Òscar Giralt / Diputació

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha presentat a la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, el centre de radioteràpia que es construirà pròximament a tocar de l'Hospital. Ho ha fet en una reunió que han mantingut aquesta setmana l'alcalde i la presidenta de la Diputació juntament amb la regidora granollerina i diputada de Polítiques d'Igualtat, Alba Barnusell.

El centre de radioteràpia està impulsat per la Xarxa C-17 i liderat per la ciutat de Granollers. Donarà servei a les comarques del Vallès Oriental, Osona i els municipis de l'eix de la C-17, i es preveu que entri en funcionament el 2022.

Aquest ha estat només un dels projectes que han abordat l'alcalde i la regidora de Granollers amb la presidenta de la Diputació, qui també ha pogut conèixer altres projectes estratègics de la ciutat, sobretot els vinculats en alguna xarxa de col·laboració, com Alcaldes per la Pau i la Xarxa C-17,  que té com a objectiu el desenvolupament de les infraestructures i l’economia productiva del territori que travessa aquest eix viari.

En matèria esportiva, Marín també ha conegut els projectes vinculats al 75è aniversari del Club Balonmano Granollers i l’organització del Mundial femení d’handbol del 2021.

Edicions locals