Elisabeth Martin, del Club Atlètic Granollers, guanya la 14a Cursa Popular de Parets de 10 km

La prova, organitzada per l'Atletisme Parets, també ha comptat amb les distàncies de 5 i 20 km, que totes elles han sumat prop de mig miler de participants

Esports

Nídia Borget —segona classificada—, Elisabeth Martin —guanyadora— i Vanessa Sancho —tercera classificada—
Nídia Borget —segona classificada—, Elisabeth Martin —guanyadora— i Vanessa Sancho —tercera classificada— | José Luis Rodríguez

Diumenge al matí es va celebrar, a Parets, la 14a edició de la Cursa Popular. Les tres primeres classificades a la categoria de 10 quilòmetres són esportistes del Club Atlètic (CA) Granollers, Elisabet Martin, que ha passat la meta en 43 minuts i 26 segons, Nídia Borget, que ha arribat tan sols 14 segons després, i, en tercer lloc ha quedat Vanessa Sancho. En categoria masculina, la cursa l'ha guanyada Joan Palomeras, del Club Natació (CN) Caldes.

Joan Palomeras, del CN Caldes, i Elisabeth Martin, del CA Granollers, han guanyat la 14a Cursa Popular de Parets de 10 km, la carrera que ha estat més multitudinària de les tres proves que es podien fer. Martin ha admès que la cursa "és una mica dura, però està molt bé. L'havia fet altres vegades, però com que no recordava el recorregut he reservat una mica i ja al final he premut l'accelerador per guanyar", explicava l'atleta. "M'ha agradat molt el recorregut mixt que alterna asfalt amb sorra.", afegia la granollerina.

A la 14a edició de Parets del Vallès han pres part prop de mig miler de participants, una xifra similar a la de l'edició anterior que va tenir lloc el maig de 2018. "En principi el canvi de data ha estat positiu perquè s'ha millorat el registre de participants, tot i que a l'octubre hi ha moltes curses", ha explicat el president del Club Atletisme Parets, Salvador Corbera, que s'ha mostrat satisfet de la participació.

Edicions locals