El CNG, cada vegada més a prop de la victòria

Madrid és el proper destí de la competició de waterpolo

Esports

L'equip continua rodant-se després de la renovació
L'equip continua rodant-se després de la renovació | CNG

La segona jornada lliguera es jugarà diumenge, a les 17 h, a Madrid, contra el Club Natació La Latina, un rival que ve de perdre contra el Molins de Rei (11-14). El tècnic, Tomas Bruder, valora positivament la progressió que està fent l'equip absolut de waterpolo, que ve d'una profunda renovació.

Dissabte, l'equip absolut de waterpolo del Club Natació Granollers (CNG) s'estrenava a Lliga contra el CDW Màlaga, un partit celebrat a la piscina exterior de les instal·lacions granollerines que va acabar en empat a 11 amb un to agredolç per no haver aconseguit els màxims punts en joc, tot i ser un resultat positiu tenint en compte que els de Bruder vénen d'una profunda renovació com a conjunt.

Als granollerins els va costar entrar al partit i el ritme el va marcar el rival, que al descans ja portava avantatge. A la segona part, el CNG va aconseguir remuntar el joc, tant en l'àmbit ofensiu com en el defensiu, i va arribar a igualar el marcador. "Era el nostre primer partit, amb moltes incorporacions, i és natural que en les dues primeres parts ens costés entrar al joc.", valora el tècnic eslovac. "Si volem ser exitosos, primer hem de començar a creure totalment en les nostres qualitats, fet que finalment vam aconseguir demostrar en les dues últimes parts de la disputa", conclou Bruder.
 

Edicions locals