El Fraikin afronta un gran repte després de treure's un pes de sobre

Demà dimarts (21 h) visitarà el Polideportivo Artaleku per enfrontar-se al Bidasoa-Irun, el quart classificat de l'Asobal

Esports

El Bidasoa-Irun és un dels equips més en forma de l'Asobal.
El Bidasoa-Irun és un dels equips més en forma de l'Asobal.

GranollersSergi Escudero

I l'oxigen per fi va arribar a Granollers amb els dos triomfs consecutius a l'Asobal davant el Puente Genil i l'Anaitasuna. El segon d'ells, a més, va comportar la primera victòria del Fraikin al Palau d'Esports. Aquesta reacció, en termes classificatoris, ha fet que l'equip d'Antonio Rama hagi passat de malviure en les últimes places de la taula en haver sumat només tres punts en les primeres sis jornades a ser vuitè i poder observar la cua des de lluny.

"Puente Genil i Anaitasuna són dos rivals que estaven en una situació com la nostra i necessitàvem tirar-los endavant. Els ànims al vestidor estaven bé com a grup, però és evident que no ens agradava com ens estaven anant les coses a nivell de resultats", va explicar Antonio Rama, l'entrenador del Fraikin, en finalitzar el partit davant l'Anaitasuna el dia de Tots Sants. "Ens havíem posat el repte de vèncer al Palau d'Esports després de tres partits sense fer-ho i ens hem tret un pes de sobre", va afegir. 

Malgrat això, Rama va advertir que "hem de ser conscients de quina és la realitat. Ens hem acostumat a estar a dalt i a aconseguir coses molt bones durant els últims anys, però cada inici de curs anem perdent efectius importants i els nostres rivals tenen molt nivell". I acte seguit es va preguntar: "hem de millorar allò que hem fet aquest començament de temporada? Sí. Mirarem d'arribar el més lluny possible en totes les competicions? Sí. Però hem de tenir en compte com de difícil és estar entre els millors".

Sense temps per reflexionar gaire, el següent repte arriba demà dimarts (21 h), quan el Fraikin visitarà el Polideportivo Artaleku per enfrontar-se al Bidasoa-Irun, quart a l'Asobal amb 13 punts i el qual ve d'assolir tres triomfs consecutius en el campionat domèstic -de fet, només ha perdut contra el Barça i ha empatat davant l'Anaitasuna- i de vèncer a Europa el cap de setmana. De fet, és el líder del grup C de la Champions League amb cinc victòries i un empat. "Els dos triomfs consecutius ens permeten per fi començar a mirar cap amunt i arribar amb unes sensacions agradables i sense tanta sensació d'urgència a la pista d'un rival tan potent com el Bidasoa-Irun", va concloure Rama. El Fraikin tindrà les baixes de Nico Bonanno i Marc Guàrdia.

Edicions locals