Jan Margarit es penja un or i Eli Gordón una plata al Mundial per equips de curses de muntanya

Margarit, vinculat amb el CA Granollers, és 37è i Gordón, del CA Montornès, és 9a

Esports

Jan Margarit, es penja un or, i Eli Gordón, una plata, al Mundial per equips de curses de muntanya
Jan Margarit, es penja un or, i Eli Gordón, una plata, al Mundial per equips de curses de muntanya

Granollers, Montornès del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

Jan Margarit, vinculat amb el Club Atlètic Granollers, s'ha penjat un or, i Eli Gordón, del CA Montornès, una plata, al Mundial de curses de muntanya, que ha tingut lloc avui a Villa La Angostura, Argentina. Els dos atletes vinculats amb clubs vallesans han participat amb la selecció espanyola.

La prova internacional comptava amb un circuit de 41,5 km, que ha pres la seva alçada màxima amb 2.184 km a Cerro Bayo. Els darrers 10 km han estat de baixada. L'equip espanyol masculí s'ha mostrat com el conjunt més fort i Margarit, que s'incorporava a la convocatòria a última hora per la lesió de Luis Alberto Hernando, ha completat el recorregut al 37è lloc de la general masculina. Espanya ha guanyat l'or per equips amb Oriol Cardona, 3r; Andreu Simón, 5è i Antonio Martínez, 7è. El podi masculí es va completar amb el segon lloc dels Estats Units i el tercer d'Itàlia. 

En categoria femenina, Eli Gordón ha acabat a la 9a posició de la classificació femenina i sent la tercera millor espanyola. La plata femenina s'ha aconseguit amb Sheila Avilés, 5a; Ainhoa Sanz, 6a i Azara García de los Salmones, 13a. El podi es va completar amb el primer lloc de França i el tercer lloc de Romania. 
 

Edicions locals