Aterra al TAG el muntatge multidisciplinar 'Kingdom'

L'obra consistirà en una irreverent i demolidora crítica al capitalisme

Cultura

L'obra qüestiona l'expansió del sistema econòmic capitalista a Occident
L'obra qüestiona l'expansió del sistema econòmic capitalista a Occident | TAG

Divendres (21 h), el Teatre Auditori de Granollers (TAG) rebrà Kingdom, una irreverent i demolidora crítica al capitalisme realitzada per la companyia Agrupación Señor Serrano, qui aposta per una posada en escena decidida amb elements en viu, la música, la performance i el moviment. A més, l'acció que transcorrerà a l'escenari es veurà complementada per vídeoprojeccions.

El muntatge, recomanat a partir dels 14 anys, versa entorn de l'expansió del sistema econòmic capitalista a Occident, i ho fa a partir de la indústria dels plàtans i la figura de King Kong, com a metàfora de la virilitat i la força.

Kingdom és una creació d'Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal, i compta amb la interpretació de Diego Anido, Pablo Rosal, Wang Ping-Hsiang, David Muñiz i Nico Roig. Roig, a més, també n'és el creador musical. La vídeo-programació i la vídeo-creació aniran a càrrec de David Muñiz i Vicenç Viaplana, respectivament. En finalitzar l'espectacle, el públic podrà intercanviar impressions amb la companyia.

Edicions locals