Jonatan Martínez, reafirmat com a primer secretari comarcal del PSC

També es revalida a la direcció les granollerines Alba Barnusell i Mar Canelo, i el franquesí Juan Antonio Corchado, així com hi entra Mònica Llorente

Política

Jonatan Martínez es va adreçar a la militància després de l'ampli suport
Jonatan Martínez es va adreçar a la militància després de l'ampli suport

Jonatan Martínez va ser reafirmat dissabte, en el marc del 10è congrés comarcal del PSC celebrat al Teatre Auditori de Bellavista, com a primer secretari de la formació al Vallès Oriental, amb un ampli suport –un 94% dels vots–.

La direcció comarcal de la federació també manté la meitat dels anteriors membres, així com les quatre àrees organitzatives existents. Així, la primera tinent d'alcalde granollerina i diputada a la Diputació de Barcelona, Alba Barnusell, repeteix a les tasques de coordinació institucional, i el franquesí Juan Antonio Corchado, a organització, administració i dinamització –també va ser triat com a conseller nacional–. A les altres dues àrees s'hi incorporen el molletà Raúl Broto (planificació política) i la paretana Eva Riulas (activisme i acció política).

A més, també es mantenen a la direcció la roquerola Cati Palma, a comunicació, i la granollerina Mar Canelo, a comunicació digital. Entre les noves incorporacions també hi ha Mònica Llorente, de Granollers, com a responsable de polítiques feministes, i l'alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, com a secretari de política municipal, entre d'altres.

El congrés va comptar amb la presència de l'expresident de la Generalitat José Montilla i les intervencions per vídeo de Salvador Illa i Miquel Iceta, que no hi van ser perquè coincidia amb el comitè federal del PSOE. La trobada també va servir per aprovar 13 resolucions sobre les línies estratègiques del PSC per als pròxims anys en matèria d'habitatge, educació, sanitat i seguretat.

Edicions locals