Més d'una vintena de nominats repeteixen a la Nit de l'Esport de les Franqueses

Divendres se celebrarà la 24a edició a l'Hotel Ciutat de Granollers

Esports

La festa de l'esport franquesí arriba a la 24a edició
La festa de l'esport franquesí arriba a la 24a edició | Arxiu

Divendres (21 h), l'Hotel Ciutat de Granollers acollirà la 24a edició de la Nit de l'Esport, la convocatòria anual que premia els millors esportistes i entrenadors del municipi, en aquest cas del 2019. Enguany, hi ha 90 esportistes nominats, a més dels equips proposats per al premi. Més d'una vintena de persones, 21 concretament, repeteixen nominació respecte a l'any anterior. La nova edició incorporava una novetat; els esportistes han pogut presentar la pròpia candidatura individual com a nominats. No obstant això, "la novetat ha estat minoritària", afirmen fonts del consistori, "suposem que en ser el primer any que es fa així, hi ha certa timidesa, encara", afegeixen.

Jan Domínguez, del Club Tir amb Arc Les Franqueses, Eudald González, del Club Tennis els Gorchs i Pol Guillén, del Club Atletisme Canovelles, repeteixen nominació a la categoria masculina de promoció, que compta amb una selecció de 12 candidats. A la categoria masculina de formació hi ha 12 nominats, també, dels quals només repeteix Rubén Lorenzo del Club Escacs Les Franqueses.

La categoria masculina amateur està formada per 15 nominats, 3 dels quals ja ho van estar el 2019, Marc Rodoreda –del Club Escacs Les Franqueses–, Alfredo Domínguez –del Club Esportiu Karate Nokachi, qui va aconseguir el meritori cinquè lloc a Europa al febrer– i Kamil Fazil –del Club Esportiu Okamishin–. Joan Hernández, Montse Marin, Agustin Nuñez i Oscar Grau tornen a estar seleccionats com a millors entrenadors, amb la novetat de Carla Pey, tècnica al Club Patinatge Artístic (CPA) Les Franqueses.

A les categories femenines, en promoció revaliden Rita Bosch, Lucia Valencia i Noa Pardillo, i en formació femenina, Nerea Muriel, Nerea Torre, Esther Somaza, Clàudia Julià i Aida Domínguez. Iona Lobato, del Club Esportiu Karate Nokachi, enguany està nominada; aquest febrer es va fer amb el bronze de karate a Europa, concretament en categoria kumite cadet femení -54 kg. En categoria amateur, Noelia Fernández –qui va ser la millor esportista amateur del 2017– torna a optar al reconeixement franquesí. 

Edicions locals