El Circuit tancarà el 2019 amb 1,6 milions de pèrdues, davant els 7,8 de 2018

L'equipament esportiu està a punt d'iniciar converses per assegurar la continuïtat de la Formula 1 a partir de l'any vinent

Economia, Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona - Catalunya preveu tancar l'exercici 2019 amb unes pèrdues d'1,6 milions d'euros. L'equipament esportiu ha fet pública aquesta dada avui davant una notícia publicada per El Confidencial, en què albirava un "col·lapse financer" i la fi de la Formula 1 a Catalunya. El Circuit ha assegurat que l'evolució dels seus resultats econòmics tenen una tendència positiva –de fet, el 2018 les pèrdues van ser molt superiors (7,8 milions)– i ha recordat que aquesta temporada presenta el calendari més complet dels darrers anys.

El Circuit assegura que la seva gestió "està orientada a mantenir la tendència positiva en els resultats" i que compta amb el suport de la Generalitat i altres institucions i ajuntaments.

A més, ha assegurat que la voluntat és assegurar la continuïtat de la Formula 1 Gran Premio d'Espanya i que, per això, el novembre es va encarregar a una comissió de treball l'estudi d'un model sostenible que permeti l'organització de les curses a partir de 2021. De fet, ha explicat que s'està a punt d'iniciar converses amb Liberty Media per ampliar el contracte.

A més, des de 2015, el Circuit "treballa per assolir la categoria d'esdeveniment excepcional d'interès públic pel Gran Premi, el procés del qual es troba avançat per ser incorporat als pressupostos de l'Estat".

El Circuit també segueix treballant amb Dorna per mantenir el Gran Premi de Catalunya de MotoGP més enllà del 2021, quan finalitza el contracte actual.

Edicions locals