La 12a edició del Trofeu Ciutat de Granollers rebrà 200 patinadors

Durant el cap de setmana, competiran joves fins a 24 anys provinents de vuit clubs

Esports

Al Trofeu Ciutat de Granollers competiran infants i joves des dels 3 anys i fins als 24, en modalitat lliure
Al Trofeu Ciutat de Granollers competiran infants i joves des dels 3 anys i fins als 24, en modalitat lliure | C.P.A.G.

El pavelló municipal d'El Parquet acollirà el cap de setmana –dissabte de 8.30 a 21.30 h, amb un descans de 13 a 15 h, i diumenge al matí, de 8.30 a 14 h– la 12a edició del Trofeu Ciutat de Granollers de patinatge artístic, una cita organitzada un cop l'any pel Club Patinatge Artístic Granollers conjuntament amb l'Ajuntament que comptarà amb la participació de 200 patinadors provinents de 8 clubs –el granollerí, el Club Patí Gramenet (de Santa Coloma de Gramenet), el Club Patinatge Artístic Premià (de Premià de Mar), el Club Patinatge Artístic Badalona, el Club de Patinatge Artístic (CPA) Diadema Corbera (de Corbera de Llobregat), el Club Patinatge Artístic de Sant Vicenç de Montalt, el Club Patinatge Artístic (CPA) de Santa Perpètua de Mogoda i el Club Patinatge Artístic Laietà (de Mataró).

Al Trofeu Ciutat de Granollers competiran infants i joves des dels 3 anys i fins als 24, en modalitat lliure –el vessant que treballa el Club Patinatge Artístic Granollers– i s'inclouran totes les categories existents, des d'iniciació F fins a iniciació A, passant per certificat, i des d'alevina fins a sènior, tant provincials com estatals.

Cada categoria comptarà amb un podi que premiarà les tres primeres posicions. Del Club Patinatge Artístic Granollers participaran uns 70 patinadors aproximadament, dels quals només cinc són nens i la resta, nenes. "Desgraciadament, aquesta desigualtat continua existint", comenta Marina Molina, presidenta de l'entitat granollerina. La responsable de l'organització del Trofeu assegura que "amb el pas dels anys hem aconseguit tenir per la mà la logística de l'esdeveniment", relata Molina.

El Club Patinatge Artístic Granollers s'encarregarà, amb la participació de voluntaris, del servei de bar que hi haurà disponible a El Parquet durant el transcurs de la competició. L'entrada per assistir a la competició és gratuïta.

 

Edicions locals