Fermí Puig parlarà de la cuina del futur al Casino

El cicle de debats compta dilluns amb el reputat cuiner granollerí

Societat

El cuiner Fermí Puig amb Ramon Font, coordinador del cicle de Debats al Casino
El cuiner Fermí Puig amb Ramon Font, coordinador del cicle de Debats al Casino | Casino

Fermí Puig (Granollers, 1959) serà el convidat de la propera xerrada del cicle de Debats del Casino, dilluns (19.30 h), en què parlarà de l'evolució dels hàbits gastronòmics De la cuina de les àvies a la cuina del futur.

La trobada vol reflexionar sobre què menjàvem, què mengem i que menjarem suposadament en el futur, tot vinculant-ho a la identitat.

Fermí Puig és un dels cuiners més reputats del país i amb projecció internacional. Va tenir una relació estreta amb El Bulli de Ferran Adrià, així com una amistat sòlida amb el desaparegut celoní Santi Santamaria.

Després d'una llarga trajectòria dins i fora de Catalunya, Puig va dirigir durant 12 anys el Drolma de Passeig de Gràcia, amb una estrella Michelin i una de les referències importants de la cuina catalana.

Actualment regenta el seu propi establiment a Barcelona, batejat amb el seu nom, i col·labora des de fa anys a RAC1, diaris i publicacions especialitzades.

A més, ha publicat diversos llibres, com Cuines i Més cuinetes, i darrerament està presentant el receptari La pilota, a l'olla.

Edicions locals