Prop de 600 ciclistes disputen la Copa Catalana Internacional de BTT a Corró d'Amunt

La segona cita de la competició, celebrada diumenge, va proclamar Drechou guanyador amb un temps d'1 hora, 28 minuts i 19 segons

Esports

La cita va comptar amb uns 600 participants en la 18a edició
La cita va comptar amb uns 600 participants en la 18a edició | Xavier Solanas

Diumenge al matí es va celebrar la 18a edició de la Copa Catalana Internacional de BTT a Corró d'Amunt, concretament en un circuit de 6 quilòmetres i 30 metres al voltant del Turó de Can Bertran durant una jornada que va comptar amb la participació de prop de 600 ciclistes. Hugo Drechou –qui participava per primera vegada al circuit de Corró d'Amunt–, de l'equip granollerí Massi, va ser el guanyador en la categoria d'elit, amb un temps d'1 hora, 28 minuts i 19 segons, i va superar Thomas Griot, també de l'equip Massi. La competició, que puntuava per a la categoria C2 del rànquing de la Unió Ciclista Internacional (UCI), va proclamar tercer a Simon Andreassen. 

La triomfadora en categoria femenina va ser la ucraïnesa Yana Belomoina, qui es va poder distanciar de la resta de competidores i es va proclamar guanyadora amb un temps d'1 hora, 22 minuts i 38 segons. En segon i tercer lloc van quedar Githa Michiels i Janika Loiv, i en la categoria sub-23, Mathis Azzaro va imposar-se amb un temps d'1 hora, 30 minuts i 17 segons. 

La cita va marcar el nombre de ciclistes que podran participar en els Jocs Olímpics de Tòquio, mitjançant el rànquing UCI. Ara, la Copa Catalana Internacional de BTT seguirà, durant la tercera cita, a Santa Susanna (Maresme) diumenge 19 d'abril.

Edicions locals