La Festa de l'Esport premiarà els millors esportistes del 2019 de la ciutat

La sala Francesc Tarafa acollirà dijous (20 h) la trobada anual amb finalistes en les categories sènior i promesa

Esports

Enguany, l'esport femení és el protagonista de la cita anual
Enguany, l'esport femení és el protagonista de la cita anual | Arxiu

La sala Francesc Tarafa acollirà dijous (20 h) la Festa de l'Esport, la cita anual que reconeix els millors esportistes del 2019 en les categories sènior i promesa. Enguany, la celebració se centra en l'esport femení, i com és habitual, s'atorgarà el Premi a l'Esportivitat Joan Creus. També serà moment de fer reconeixements a persones i entitats esportives destacades. Així doncs, els finalistes de la categoria sènior masculí són Carlos Piris, de l'Associació Granollers Esportiva de bàdminton (AEG) –qui amb la selecció estatal sub-19 va aconseguir el novè lloc en dobles masculí al Campionat Mundial–, Adrià Figueras, del Club Balonmano Granollers (BMG) –semifinalista de la Copa del Rei–, i David Martínez, del Club Bàsquet Granollers (CBG) –qui forma part de l'entitat granollerina des de la temporada 1999-2000, qui ha jugat en les categories EBA, Segona Catalana, Primera Catalana i Copa Catalunya–. 

Pel que fa a la sènior femenina, les finalistes són Abril Conesa del Club Natació Granollers (CNG) –entre altres mèrits, ha estat medallista de plata en equip tècnic, equip lliure i highlight a les World Series-Super Final–, Kaba Gassama, del BMG –és membre de la selecció espanyola i forma part de l'objectiu WC 2021– i Mercè Tusell, del Club Triatló Granollers (CTG) –subcampiona d'Espanya de duatló de mitja distància–.

Referent a les categories promesa, Jofre Comella de l'AGE –classificat en primer lloc al rànquing estatal en individual i en dobles masculí– és un dels candidats finalistes, així com Max Pedrola del CNG –classificat, també, en primer lloc a la primera fase de la Copa Catalunya, en individual i equips– i Víctor León, del Club Atletisme Granollers (CAG) –campió de Catalunya i estatal en perxa en pista coberta–.

En promesa femenina, les finalistes són Marta González de l'AGE –qui ocupa el primer lloc en el rànquing estatal sub-15 en dobles femenins i la setena posició en l'individual femení sub-15–, Sofia Téllez, del Club Esgrima Granollers –campiona estatal de menors de 14 anys, qui diumenge es feia amb una medalla de bronze de floret al Torneig Internacional Sant Jordi entre menors de 15 anys– i Judith Calvo, del CNG –guanyadora de plata al campionat europeu júnior en rutina combinada–.

 

Edicions locals