La firma Carol Bruguera, número u del món en creativitat als Hairbrained Vídeo Awards

La cadena de perruqueries té dos establiments a Granollers

Economia

Els responsables de Carol Bruguera, diumenge a Nova York
Els responsables de Carol Bruguera, diumenge a Nova York

La cadena de perruqueries Carol Bruguera, amb dos establiments a Granollers –carrer Ricomà 36 i plaça Perpinyà 4–, va aconseguir diumenge un dels premis més prestigiosos de la perruqueria mundial en el vessant més avantguardista. Es tracta dels Hairbranded Video Awards, "un autèntic espectacle de llum, so i color amb tota l'essència de l'art urbà portada al sector de la perruqueria", asseguren des de Carol Bruguera.

Carol Bruguera va aconseguir el primer premi en la categoria Creativitat gràcies a l'evolució de la seva col·lecció més icònica: Trenesis 2, un vídeo basat en el moviment dels cabells i un joc de trenes. En l'edició del 2018 d'aquests premis, uns dels més prestigiosos del món de la perruqueria, dues de les creacions de Carol Bruguera ja havien estat seleccionades entre els 100 millors treballs, i el 2019 la marca va quedar finalista amb el vídeo original de Trenesis.

La creació premiada enguany, "d'aires místics i colors suaus, destaquen especialment uns efectes de càmera que aconsegueixen que els cabells semblin tenir vida pròpia i es moguin a la seva voluntat, aconseguint un sorprenent resultat final", diuen des de la firma. A més d'aconseguir el primer lloc mundial en creativitat, Carol Bruguera ha estat l'única representació europea entre els 30 finalistes de les diferents categories. El premi es va lliurar diumenge a Nova York, als Estats Units.

Edicions locals