El Gremi d'Hostaleria ajorna la celebració del Gastrotapes

L'edició d'enguany va començar el 6 de març i s'havia d'allargar fins al dia 29

Economia

El Gremi d'Hostaleria ajorna la celebració del Gastrotapes
El Gremi d'Hostaleria ajorna la celebració del Gastrotapes

El Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental ha decidit ajornar la celebració del Gastrotapes donada la situació actual d'emergència pel coronavirus. L'edició d'enguany s'estava celebrant des del 6 de març i s'allargava fins al dia 29, amb la participació de 27 establiments de restauració de la ciutat que oferien una tapa i una beguda per només 3 euros.

El gremi ha emès un comunicat en què assegura que, donades les recomanacions de les institucions oficials i dels experts, "és necessari prendre aquesta difícil decisió per col·laborar a reduir al màxim possible expansió de la pandèmia" del coronavirus. Això no implica que els establiments, dins el seu normal funcionament, no puguin oferir la tapa als clients que ho demanin.

El gremi també diu ser "conscient dels difícils moments que travessa el sector" i apunta que "treballarem per defensar el col·lectiu amb l’objectiu de minimitzar l’impacte negatiu de les accions encaminades a contenir la pandèmia". "Els moments difícils requereixen un esforç conjunt en pro del bé comú i estem convençuts que el sector estarà a l'altura del repte que se’ns planteja", conclou el Gremi d'Hostaleria.

Les noves dates del Gastrotapes es comunicaran més endavant.

Edicions locals