El Circuit ajorna totes les activitats de març i abril

L'Ultimate Cup, l'European Le Mans Series i el WordRX of Catalunya queden posposades

Societat, Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

Les competicions esportives Ultimate Cup (21 i 22 de març), European Le Mans Series (4 i 5 d’abril) i WorldRX of Catalunya-Barcelona (17, 18 i 19 d’abril) queden posposades i es buscaran noves dates d’acord amb els respectius promotors, de les quals s’informarà puntualment. Les entrades ja adquirides per aquests esdeveniments serviran per les noves dates.

A més, el pas de la Volta a Catalunya (28 de març) pel Circuit queda ajornat, d’acord amb els organitzadors de la prova. Els lloguers diaris de la instal·lació queden anul·lats fins, com a mínim, el 5 d’abril.

Totes les activitats programades tals com visites guiades, visites educatives i tandes BiCircuit queden anul·lades fins, com a mínim, el 5 d’abril.

Calendari incert de la Formula 1

Tot i que aquestes mesures no afecten el període de celebració del Formula 1 Gran Premio de España 2020 (8 al 10 de maig), després que la Formula 1 i la FIA hagin anunciat una nova calendarització dels Grans Premis del Mundial, el Circuit es troba en converses amb la Formula 1 per tal d’analitzar les diferents opcions que es presenten.
 
Pel que fa al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, en aquests moments no es veu afectat per aquestes mesures i manté la seva data de celebració, del 5 al 7 de juny.
 
El Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà monitoritzant l’evolució de la pandèmia i continuarà en permanent contacte amb els diferents òrgans i autoritats sanitàries per tal de seguir aplicant les mesures i recomanacions pertinents, vetllant per la salut i seguretat dels nostres visitants.

Les mesures es prenen seguint indicacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física d’acord amb les decisions adoptades pels òrgans de govern del Pla d’actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, activat en fase d’Emergència 1, i en base a la Resolució SLT/719/2020, del Departament de Salut.

Edicions locals