Toca mirar-s'ho des del balcó

Som* proposa un concurs fotogràfic d'imatges de Granollers i les Franqueses fetes des de casa

Cultura, Societat

Toca mirar-s'ho des del balcó
Toca mirar-s'ho des del balcó

Toca cuidar-se i quedar-se a casa. Amb la voluntat de posar la seguretat davant de tot i entretenir-vos en aquesta època de confinament, Som* convoca un concurs de fotografia digital amb imatges de Granollers i les Franqueses fetes des de balcons, terrasses i finestres.

Us proposem aprofitar el temps a casa per incentivar la creativitat per mitjà de la fotografia, i mostrar el vostre municipi des de casa. Si hi voleu participar, només heu de compartir les imatges amb les etiquetes #somcasa i #Granollersdesdelbalco o #lesFranquesesdesdelbalco a Instagram o Twitter –i ens hi vinculeu: somgranollers o @DiariSomGRN–.

Les que tinguin més interès informatiu o bé més qualitat tècnica i originalitat seran publicades a SomGranollers i SomlesFranqueses, i els autors d'aquestes imatges seleccionades entraran al sorteig d'una subscripció a la revista Sàpiens durant un any.

Els més petits de la casa, a partir dels 7 anys, també ens poden enviar les seves imatges a somgranollers@som.cat. Entre el participants d'entre 7 i 12 anys també sortejarem una subscripció al Petit Sàpiens.

 

Edicions locals