El CNG ofereix classes virtuals a través d'una app

El club ha engegat el nou servei, que inclou també rutines esportives a distància, després d'haver de tancar portes pel coronavirus

Societat, Esports

Vanessa Rodríguez, responsable de l'àrea de fitness, preparant una de les sessions en directe
Vanessa Rodríguez, responsable de l'àrea de fitness, preparant una de les sessions en directe | CNG

Amb la voluntat de seguir donant servei d’activitat física malgrat el tancament de les instal·lacions i les recomanacions de confinament, el Club Natació Granollers (CNG) ha engegat un nou servei de classes virtuals i rutines a distància que permetrà als socis i sòcies seguir amb l'activitat a casa, per mitjà de l'aplicació CNGApp, amb més de 350 sessions d'entrenaments.

S'hi trobaran des de sessions crema-greixos i entrenament de força a classes de ball, ioga i indoor cycling, entre altres disciplines
 
A més, els socis podran seguir rutines d’entrenament més personalitzades que els tècnics i tècniques del Club han elaborat tenint en compte els perfils, així com els objectius: condicionament físic, reducció del percentatge de greix, relaxació, antiestrès, força general, augment de la massa muscular... Unes rutines dissenyades per aquesta primera setmana de confinament i que també es poden seguir per la CNGApp.

Classes a Youtube i Instagram live

De la mateixa manera, s’han programat classes en directe a través d'Instagram Live i Youtube de Full Body, Tren Inferior, Hiit i Postural. Unes sessions, dirigides pels tècnics i tècniques del CNG, que s’iniciaran avui i que es realitzaran diàriament en quatre franges horàries estratègiques distribuïdes, per tal de facilitar el seu seguiment.
 
D’altra banda, les seccions esportives de natació, natació artística, waterpolo i gimnàstica artística, també han elaborat programes de treball específic dirigits a esportistes, perquè es mantinguin en la millor forma possible durant aquestes setmanes de confinament.
 
“Estem davant d’una situació molt difícil per a totes i tots, en la que cal aportar el màxim de cadascú de nosaltres a la societat. Els professionals del CNG, amb aquestes iniciatives, volen estar al costat de totes i tots aportant aquest treball des de casa. Tots som solidaris i, malgrat que no hi hagi contacte, hi ha eines per poder sentir-nos propers”, valora Eduard Escandell, president del CNG.

Edicions locals