La Mútua de Granollers posa a disposició del Departament de Salut la planta d'hospitalització

El president de l'entitat, Jaume Bages, ha fet arribar una carta als socis per compartir les mesures extraordinàries arran del coronavirus

Societat

La Mútua de Granollers ha posat la planta d'hospitalització de la Clínica del Carme a disposició de les autoritats sanitàries del país, arran del previsible augment de necessitats per a casos de contagi de la Covid-19.

El president de La Mútua, Jaume Bages, ho ha posat en coneixement dels socis de l'entitat per mitjà d'una carta, en què assegura que cal una resposta "ràpida tan individual com col·lectiva" davant la crisi sanitària del coronavirus.

"En moments excepcionals calen mesures extraordinàries", indica i, a banda del que disposa el decret d'estat d'alarma aprovat dissabte pel govern de l'Estat, La Mútua ha posat a disposició de les autoritats sanitàries les seves instal·lacions. "Posar a disposició de la ciutadania els nostres mitjans estructurals, de servei i d'atenció és, sense cap mena de dubte, una contribució necessària i que apel·la directament a la solidaritat", exclama Bages.

L'entitat assegura que això no suposa cap detriment del servei quirúrgic que ofereix als socis, ja que es tracta d'intervencions programades i no urgents. Arran del coronavirus, La Mútua de Granollers, tot i que manté oberts i operatius tots els seus centres assistencials, propis i concertats, suspèn temporalment l'activitat de rehabilitació i quiròfan de la Clínica del Carme, així com limita la de consultes externes, laboratori i proves diagnòstiques.

La Mútua ha explicat aquest dilluns que ha modificat els protocols de funcionament "per garantir una millor operativa tenint en compte la salvaguarda de les persones i la continuïtat assistencial i asseguradora".

L'entitat també recorda la importància de l’aïllament per combatre aquesta pandèmia i els principals mecanismes activats que tenen per objectiu garantir al màxim el servei habitual.

Edicions locals