El Mercat de Sant Carles es manté obert però limita l'aforament

Algunes parades del mercat, que ha reduït l'horari, també fan servei a domicili

Economia

El Mercat de Sant Carles es manté obert però limita l'aforament
El Mercat de Sant Carles es manté obert però limita l'aforament

El mercat de Sant Carles, amb totes les parades obertes excepte el bar, manté un únic accés obert, el principal (pl. de la Caserna), per tal de controlar-ne l'aforament, que no pot superar les 60 persones (dues persones per parada).

A partir de dilluns 23 de març el Mercat de Sant Carles modificarà els horaris d'atenció al públic, segons ha acordat la junta del mercat, prèvia consulta a tots els venedors i venedores i d'acord amb els nous comportaments de la població a causa de la situació derivada del Covid-19.

Així, de dilluns a dijous, obrirà de 8 a 13 h; divendres, de 8 a 15 h i dissabtes, de 8 a 13 h. Aquesta setmana encara es mantenen els horaris habituals, per la qual cosa demà divendres 20 de març romandrà obert a la tarda.

El mercat ha extremat les mesures higièniques i uns rètols recorden la necessitat de mantenir la distància de seguretat i evitar els contactes físics. També, es recomana el pagament amb targeta de crèdit. Algunes de les parades s'han ofert per portar la comanda a casa o tenir-la a punt només per recollir-la.

Edicions locals