Eines per promoure la salut física, emocional i nutricional a casa

Una empresa de Granollers ofereix les seves eines virtuals gratuïtament durant un mes

Societat, Economia

Eines per promoure la salut física, emocional i nutricional a casa
Eines per promoure la salut física, emocional i nutricional a casa

Arran de l'estat d'alarma pel Covid-19 i com a mesura extraordinària, l'empresa granollerina Wellwo ha decidit oferir gratuïtament el seu servei durant els propers 30 dies a les empreses per promoure la salut i el benestar dels seus empleats telemàticament mentre duri el confinament per reduir les possibilitats de contagi.

La plataforma virtual ofereix contingut audiovisual enfocat a impactar en la salut física, emocional i nutricional dels usuaris. Wellwo ha detectat els últims dies un augment considerable dels continguts relacionats amb la nutrició saludable.
 
"Molts empleats estan treballant des de casa, la majoria amb fills al seu càrrec i és normal que augmenti la preocupació per mantenir una dieta saludable aquests dies", diu Orlando Pérez, de Wellwo.

Per això, durant els propers 30 dies, totes les empreses de la península podran accedir gratuïtament als serveis de la plataforma, que també inclou programes de fitness, ioga, mindfulness o nutrició, des de qualsevol dispositiu (Smartphone, PC o tablet).
 
Wellwo té la seva seu al centre audiovisual i tecnològic Roca Umbert de Granollers i se centra en ajudar altres empreses a millorar el benestar dels seus empleats, reduint així l'absentisme laboral i augmentant el compromís, la productivitat i els resultats.

Edicions locals