L'Oficina de Treball prorrogarà automàticament els subsidis i les declaracions anuals dels majors de 52 anys

El servei està tancat però manté l'atenció telefònica al 93 861 15 70

Societat, Economia

Davant la crisi sanitària de la Covid-19, l'Oficina de Treball de la Generalitat a Granollers romandrà tancada, tot i que ofereix atenció telefònica al 93 861 15 70. L'oficina Granollers-les Franqueses, totalment tancada, deriva també la ciutadania a l'OT Granollers Perifèria. Les cites prèvies que havien estat concedides han quedat anul·lades i es reprogramaran quan sigui possible.

Diferents tràmits, com la renovació de la demanda, el pagament de la renda garantida, la pròrroga de subsidis i les declaracions anuals de persones majors de 52 anys es realitzaran d'ofici, sense que la persona usuària faci cap actuació. Per a qualsevol gestió relacionada amb les prestacions d'atur es pot trucar al Servicio Público de Empleo Estatal (93 619 09 98).

No es tindran en compte els terminis establerts per sol·licitar les prestacions, de forma que no es perjudiqui cap dret. Els tràmits relacionats amb les prestacions es poden fer de forma telemàtica tal com estableix el web del SEPE i telefònicament.

Les renovacions de la demanda d’ocupació queden automàticament prorrogades des del dia 10 de març i/o es realitzaran d’ofici si prèviament havia estat inscrit el demandant. Les inscripcions d’ocupació es podran fer trucant al telèfon de l’oficina de treball o bé enviant un correu electrònic, i es posaran en contacte amb la persona.

En tot cas, els terminis queden suspesos i, per tant, qualsevol tràmit que s’hagi de realitzar diferent dels anteriors es pot posposar a la finalització de l’estat d’alarma.

Pel que fa a peticions d'informació de pagaments o estat de les subvencions atorgades pel SOC, us podeu adreçar a: tresoreria.soc@gencat.cat o comptabilitat.soc@gencat.cat.

Edicions locals