Gallo amplia 'al màxim' la capacitat de producció per fer front a l'augment de demanda

Les plantes de Còrdova, Esparraguera i Granollers produeixen 1.000 quilograms de pasta al dia

Economia

Gallo amplia 'al màxim' la capacitat de producció per fer front a l'augment de demanda
Gallo amplia 'al màxim' la capacitat de producció per fer front a l'augment de demanda

El grup Gallo ha ampliat "al màxim" la capacitat de producció de pasta per fer front a l'augment de la demanda generat arran de la crisi del coronavirus. Les plantes de l'empresa a El Carpio (Còrdova), Esparraguera i Granollers han duplicat el nivell de producció, fins als 1.000 quilos diaris, per garantir l'abastiment d'aquest producte a tot el país.

D'altra banda, l'empresa "garanteix" els paràmetres de seguretat dels 283 empleats a través de protocols de funcionament i interacció entre els treballadors. Tots ells assisteixen al lloc de feina amb bates, guants i mascaretes per "extremar" les mesures d'higiene i reduir els riscos.

Edicions locals