El Servei Local d'Ocupació atén per correu electrònic i continua la gestió de les ofertes de treball

Les Oficines de Treball estaran tancades al públic fins a nou avís

Economia

El Servei Local d'Ocupació, a la masia de Tres Torres
El Servei Local d'Ocupació, a la masia de Tres Torres

El Servei Local d’Ocupació de la Masia Tres Torres està tancat al públic mentre dura la situació d’emergència per la crisi del coronavirus. Tot iaixò, el servei atén les consultes a través del correu electrònic feinagm@granollers.cat.

Les accions formatives i orientacions programades s'han suspès de manera temporal, però el servei de borsa de treball continua funcionant amb normalitat amb la gestió de les ofertes de treball que puguin fer les empreses, que poden accedir al formulari de tramitació d'ofertes a través d'aquest web.

Per la seva banda, les persones candidates poden consultar les ofertes de treball a: http://xaloc.diba.cat

També es pot consultar la informació més rellevant sobre les mesures extraordinàries en matèria de treball que s'han aprovat aquests dies a causa del Covid-19 al web del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), el Servei d'Ocupació de Catalunya i el web de Treball i Afers Socials de la Generalitat.

Per a les persones a l'atur

Les Oficines de Treball estaran tancades al públic fins a nou avís. Tràmits com la renovació de la demanda, els pagaments de la renda garantida, la pròrroga de subsidis i les declaracions anuals de persones majors de 52 anys es faran d’ofici: no caldrà que la persona usuària faci cap tràmit.

Per a qualsevol gestió relacionada amb prestacions d’atur podeu trucar al telèfon 93 619 09 98 del SEPE o contactar a través del seu web. Les inscripcions com a demandant d’ocupació no necessàries per tramitar una prestació no es considera un servei essencial i, per tant, no es gestionaran durant aquest període excepcional.

Edicions locals